Válasz: Miért gyűlöljük?:Az őszinteség teljes hiánya.
A kommentet ide is bemásolom: Nem gyűlölet ez, hanem csak revízió (magamból indulok ki!)
"Aki elhiszi hogy minden szó igaz" az elkezdi keresni, melyik a "széles ösvény" a mai világban, ráébred, hogy lehet az ábrahámita vallás mostani megnyilvánulása, erre az alábbi Biblia idézetek mutatnak rá pontosan:
1,"Az emberiség nagy része a széles ösvényen jár, ami a pusztuláshoz vezet, és kevesen járnak a keskeny ösvényen, ami az örök életbe visz"
A széles ösvény az, ahol sokan járnak. Az ábrahámiták biztosan nagyon kevesen vannak. A Sátánisták meg iszonyú sokan kéne hogy legyenek ahhoz... De a szomorú valóság az, hogy ez a vallás a "keskeny ösvény", én legalábbis már meggyőződtem róla!
2,"A háttérhatalom az echelon-elmeirányító, elmeuralmi technológiák által olyan mély sötétségben, butaságban, tudatlanságban tartja az Emberiség nagy részét, mintha állatok lennének. De bizonyos szintig azok is, hiszen semmit sem tudnak az életüket legjobban meghatározó dolgokról. Mert ha ismernék Isten szavát, akkor megértenék azt, hogy mi az oka annak, hogy ennyi szörnyűség történik a Föld bolygón, ami jelen pillanatban van."
A lényeg: Mert ha ismernék Isten szavát... Mert lám, ezt baromira eltussolják. Az elmeuralmi technológia a FÉLELEM, ami irányíthatóvá tesz. Azzal érik el, hogy félj, hogy kikiáltanak bűnösnek. Minden tetted bűn, az hogy megszülettél, az is bűnözésből lett (anyádék b@sztak, hacsak nem a gólya hozott) a többi már csak hab a tortán...
3, "Sokan jönnek majd a nevemben, s azt mondják magukról, én vagyok a Krisztus, és sokakat megtévesztenek."
Bizony. De mennyire sokan jöttek, ember legyen aki csak itt (Magyarországon) összeszámolja maradéktalanul őket!!!
4, "Akkor ha valaki azt mondja: Íme, itt a Krisztus vagy amott! ne higgyétek."
És mégis, hova nem mondják oda, ahová templomot állított a birkája?!
5, "Álpróféták és álkrisztusok fognak fellépni, és nagy jeleket és csodákat visznek végbe, hogy megtévesszék, ha lehet, még a választottakat is."
Élő kövek gyülekezete; Hit gyülekezete; Jehova tanúi; Református gyülekezet; Katolikus egyházak....??! Mindnél találsz plakátembert, aki elmeséli a csodálatos gyógyulását, életének jobbra fordulását, mióta hisz... Ugyan, ugyan, betűről betűre??! Vagy csak azt, ami tetszik, és azt is csak úgy olvasva, ahogy tetszik? Na, ez a bajom nekem a keresztény (ábrahámita) vallásokkal. Hogy a saját Bibliájukat nem ismerik.