Scythe logo Scythe home page

Fórum » Sátánizmus: filozófia és gyakorlat a Sátáni Biblia szerint

A rendszeres időközönként tönkremenő Satannet's Undercroft

2010-05-07 10:33:54

Red Silk

Regisztrált: 2008. november 3.

Üzenetek: 130

Csoport: tag

Eddig a következő történt az én szempontomból: Pár éve létrehoztam és idővel szépen felépítettem ott egy profilt. Pár hónap múlva, egyszerre elérhetetlen lett a weboldal, mindenféle gépről, mindenféle oprendszerről.
Hónapokig elérhetetlen maradt. Néha megpróbáltam, kb hetente -kéthetente okozott ismételten csalódást és dühöt a megjelenő " The requested URL can not be retrieved"... kezdetű hibaüzenet. Végül, kb egy fél év "csend" után egy másik arculattal, újra működött. A profilom nem volt meg, újra kellett regisztrálnom, újra kellett építenem az egészet, haverokat újra megkeresni... ez a második szakasz idén volt, egészen a mai napig, amikor is ma reggel szintén ugyanez a hibaüzenet és a weblap címét a rendszer nem találja. Már az is eszembe jutott hogy Magyarországon valamiféle korlátozás működik időközönként az oldalra, mert a külföldiek nem panaszkodtak ilyen dolgokra. Cenzúra? Vagy a szokásos magyar tecnikai, informatikai inkompetencia? Vagy az üzemeltetőnek akadnak rendszeresen problémái? Szerintetek? Már csak azért is indítottam a témát, hogy szerintem érdemes foglalkoznunk a legnagyobb nemzetközi sátánista közösségi oldallal. Linket nem írok, azért nézzétek meg! Fura.
(Mostanra már eljutottam odáig hogy ne dühöngjek, ismerem az Undercroft instabilitását mint a rossz pénzt, nem lep meg... de az okokra kíváncsi vagyok.)

Vá: A rendszeres időközönként tönkremenő Satannet's Undercroft

2010-05-07 11:51:30

Reeprag

Regisztrált: 2010. április 3.

Üzenetek: 38

Nem tudom, ez mennyire segít, de nem cenzúra. Több (külföldi) oldalellenőrzővel megnéztem, onnan sem érhető el. Így szimpla oldaltúlterhelés/szerverhalál/egyéb technikai gond kategóriába sorolnám a dolgot.

2010-05-07 23:40:12

Kitti

Regisztrált: 2010. április 4.

Üzenetek: 55

Izgalmas portálnak ígérkezett és azonnal rá is kerestem.
Feltűnően lassan tölti be, ez már sejtet valamit.
Talán majd egyszer regisztrálok is. Egyébként ha jól látom, nem meghívásos alapom működik, szóval hasonlít a rockerek.hu-ra.

2010-05-07 23:42:27

Lord Sólyom

Regisztrált: 2009. november 14.

Üzenetek: 170

Amennyiben az alábbi oldalról van szó, jelentem, hogy kiválóan működik, és nagyjából hét hónappal ezelőtt készített profilom működőképes....

[www.satannet.com]

És Vá: Kitti - nálam normál sebességgel tölt be, átlagosan 1,5 - 2 másodperces sebességgel...

2010-05-08 11:30:57

Reeprag

Egy másik fórumtémában a churchofsatan.com hasonló elérhetetlenségéről volt szó: mint kiderült, a churchofsatan.com és a satannet.com egy szerveren van, így most már 100%, hogy a szerverükkel van gond.
(Egyébként a Vámpír egyház is ezen a szerveren lakik)

2010-05-08 20:12:21

Lord Sólyom

Regisztrált: 2009. november 14.

Üzenetek: 170

A probléma lehet, hogy az én készülékemben van, de a CoS hivatalos oldalára szinte naponta benézek újdonság után kutatva... és még nem kaptam hibaüzenetet.

2010-05-09 00:05:43

Reeprag

Nem folyamatos a kiesés, de én is belefutottam tegnap. Ebben a pillanatban például működik. Csak megoldják, bármi is a gond.

2010-05-10 09:10:56

Red Silk

Regisztrált: 2008. november 3.

Üzenetek: 130

Ma reggel föl tudtam menni, a profilom se törlődött ki, rendben volt. Szerintem a szerverük kapacitását nem ártana növelniük és egyáltalán, stabilabban működő szolgáltatót választaniuk. Úgy vettem észre hogy a médiafeltöltési korlátozások emiatt is vannak. A korábbi formájában az oldalra ingyenes tagság esetén is fel lehetett tölteni egyedi html kódokat meghatározott oldalelemeken belül, youtube video linket lehetett megjeleníteni, valamint több mint harminc fotót lehetett feltölteni és zenelejátszó funkciót importálni amivel (egy külső helyről) lehetett playlistot linkelni, ez a profil oldalol belül lejátszható volt. Most csak öt -hat kép, egy zeneszám, az is rövid, no video és mindenkinek aki ingyenes tag, egyszínű fehér a profilablaka. Bizonyára az előző rendszer túl sok helyet foglalt. Vagy csak csomóan parallel/válogatatlan anyagot töltöttek fel. Azzal hogy kevesebb holmit tehet fel az ember, jobban meg is válogatja, hogy miket. Sajnos nem tudom megoldani a fizetős tagságot pedig csomó előnnyel járna, az e -kereskedelemmel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim (ez nagyobb akadály mint a pénz hiánya). A legfontosabb ami kellene belőle az a reklámozás és a chat.