A rendszeres időközönként tönkremenő Satannet's Undercroft
Eddig a következő történt az én szempontomból: Pár éve létrehoztam és idővel szépen felépítettem ott egy profilt. Pár hónap múlva, egyszerre elérhetetlen lett a weboldal, mindenféle gépről, mindenféle oprendszerről.
Hónapokig elérhetetlen maradt. Néha megpróbáltam, kb hetente -kéthetente okozott ismételten csalódást és dühöt a megjelenő " The requested URL can not be retrieved"... kezdetű hibaüzenet. Végül, kb egy fél év "csend" után egy másik arculattal, újra működött. A profilom nem volt meg, újra kellett regisztrálnom, újra kellett építenem az egészet, haverokat újra megkeresni... ez a második szakasz idén volt, egészen a mai napig, amikor is ma reggel szintén ugyanez a hibaüzenet és a weblap címét a rendszer nem találja. Már az is eszembe jutott hogy Magyarországon valamiféle korlátozás működik időközönként az oldalra, mert a külföldiek nem panaszkodtak ilyen dolgokra. Cenzúra? Vagy a szokásos magyar tecnikai, informatikai inkompetencia? Vagy az üzemeltetőnek akadnak rendszeresen problémái? Szerintetek? Már csak azért is indítottam a témát, hogy szerintem érdemes foglalkoznunk a legnagyobb nemzetközi sátánista közösségi oldallal. Linket nem írok, azért nézzétek meg! Fura.
(Mostanra már eljutottam odáig hogy ne dühöngjek, ismerem az Undercroft instabilitását mint a rossz pénzt, nem lep meg... de az okokra kíváncsi vagyok.)